Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Selasa, 17 Ogos 2010

Tukar lagi..

Salam... dah berbulan tak hapdet blog ni.. tak de sempat nak bukak blog kat opis dan tak de mood nak menunggu broadband carik wave kat umah..

Tapi.. ntah macamana hari nih, bosan lak nak wat keje kat opis nih.. mood bulan pose dah mai... tunggu waktu rehat nak lari ke Sogo je nih...

Sambil-sambil jenguk blog-blog kengkawan alam maya, blogspot promote layout baru lak.. TUKAR LAGI... layout blog nih.. Catitan je sampai ari ni tak tukar-tukar lagik.. he he

1 ulasan:

Webmaster@Echam berkata...

Uishhhhh.. dah lama sgt tak update tu kak... Dah bersawang dh ni... hahhaha

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit