Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Rabu, 12 Oktober 2011

Apa Rahsia nye?

Akak.. lepas beranak ni makin lama tengok makin cerah la.. (makkkk aiiiii kembang kempis hidung ku.... susah nak dengar orang puji ni!!!).. Orang dok cakap kalo beranak kecik ni ramai yang nampak tak bermaya.. tapi Akak ni ke hulu ke hilir cam tak penat2 je (dok pikir... perlu ke mengeluh?!!!.. Kita kan nak cari rezeki Halal.. ngan kawan2 rapat je la WN berseloroh cakap PENAT! lebih2 lagi kalo jaga anak sorang2 sebab HUBBY selalu outstation) tapi Siyes.. dah ramai orang tegur dan tanya Apa Rahsianya??!!

WN jawab.. Kalo bagitau BUKAN lah RAHSIA namanya.. Hi hi.. WN agak kalo la WN ni bukan pegawai depa mahu diorang lepuk mulut ku..sebab penyataan SENGAL ni..

Memang WN jenis tak pakai make-up.. Muka ku pegi keje selalunya NAKED sesangat.. paling2 pun sapu Compact Powder dan calit skit Lipstick..

WN sendirik tak tahu mana satu yang RAHSIAnya..

Mungkin kombinasi pemakanan dan cara hidup kita kot...

Time pantang Hubby belikan ni..
katanya.. untuk tambah darah..

dan ini.. ganti set Herba2 Bersalin tu
bagusnya yang dua ni.. badan jadi panas je.. tak perlu telan banyak2 pil rempah

sejak Lutfi umur 6 bulan WN minum ni..

gambar google
Tujuan : Nak tambah susu badan + kurangkan kulit kering (mungkin jugak sebab baby menyusu)
Hasil : Bertenaga.. susu bdn okay la banyak.. sampai hari ni.. Lutfi bf je time malam
Sebulan minum ni dah ada orang tegur .. kulit nampak bersih..

gambar google
Tapi WN guna ni jugak sejak habis pantang.... set siang je la

Ada jugak tanya .. macamana WN maintain body..
Ini susah skit nak jawab..
yang penting jaga makan.. plus rajin keluarkan peluh (tapi sampai hari ni tak penah lagi jogging)
dan faktor pemangkin yang lain iaitu WN guna produk Alken ni jugak...

ramai kata mahal.. tapi WN kata berbaloi.. lepas pakai ni.. 
baju korporat ku yang everlasting tu masih boleh pakai.. eee ceee wahhh
Body Cutting macam sebelum mengandung.. cuma kat dada tu membesar jugak.. mungkin baby masih bf lagi kot.. yang penting tak kendur hi hi

Ini lah RAHSIA ku yang tak ku citerkan abis2 pada bebudak opis
Tapi boleh pulak WN catitkan kat blog nih..
Nape yer?
Sebab yang baca blog ni bukannya kenal WN...
jadi tak de sangat la unsur2 RIAK kot!!!... Yer ke?
Cuma berkongsi pengalaman je..

4 ulasan:

Farzlyna Mustafar berkata...

yelah kak.. nak try la coco colagen tu.. mkn imedeen mcm mahal jek..

SYANI berkata...

LD Venus tu untuk apa yer?

Salam perkenalan..

Qhaifa Nur berkata...

salam singgah

saya guna safi rania..

dah follow jom follow back

Nur-nba berkata...

Bagusnya dia, jaga pemakanan dan bentuk badan. Nur pun guna Safi Rania.

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit