Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Selasa, 16 Februari 2010

N3 Ke2 2010

Salam... Sori pd sume yg tinggalkan ulasan tapi tak dapat maklum balas.. Terima kasih, sume yang masih jenguk blog ni... banyak sangat citer nak kongsi, tapi tak tercatit lagi.. Naper yer?.. Sonok nak kongsi tapi tak leh hepi sgt sebab tak lepas critical stage lagi.. apa2 pun nak wat summary sikit.. untuk ingatan catitan akan datang..

  1. Berkat Disiplin.. Alhamdulillah.. Betul la.. kata orang, kalau nak berjaya tak kira lah apa pun sama ada dalam kerjaya atau apa pun.. mesti berusaha disusuli dengan disiplin
  2. Berdebar-debar dengan keputusan sebenar..
  3. Ooo.. ini rasanya.. tak bestnyer.. Apa2 pun ini lah nikmat Allah.
  4. Dah boleh ber tenet.. tapi tak leh lama-lama..
  5. Hubby 3 kursus di Lumut.. Alahai.. sapa nak gi kedai ni..

Kay.. tu jer dulu.. Salam..

1 ulasan:

maiyah berkata...

salam.. disiplin watkan hdp lebih teratur

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit