Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Isnin, 17 Januari 2011

Adialuvluze : My First GA

Kak Lina dah tag kita untuk join GA dari AdiaLuvLuze ni.... Dah 2 minggu di tag tapi tak de masa plus tak tau nak buat camana.. he he.. jgn mara.. tapi terpaksa la cuba.. tak pandai nak mula dari mana.. untung2 berjaya la..


Sesapa yang minat. sila la join.. bak kata orang yang tag kan wifenavy ni.. bukan kena bayar pun.. tapi untuk new blogger cam wifenavy ni amik masa jugak la nak wat 'link' sana sini.. kalau salah tolong tunjukkan..

Kepada blogger baru atau lama yg berminat mai la kita join meriahkan contest nih. Utk join contest ni click jer kat gambar kat atas tu.... Nak tag : 1) Nozie Yusof  2) Cikgu Ai dan 3) Abbott

6 ulasan:

:: noremy anak rahmat :: berkata...

follow & blogwalking...

meh la jenguk blog ai..

salam kenal! (^_^)

lina berkata...

wah bagus dh berjaya...zira dh tinggal kan link ni kat comment AdiaLuvLuze nyer blog tak? nnt dia tak tahu pulak

AdiaLuze berkata...

Thanks dear sudi join...Gud Luck !! :)

Tanpa Nama berkata...

for dis blogger, `CATITAN ISTERI MAT NAVY` need yr help 4 Alumni Navy USM .. cntct or add my facebook account 4 more detail ... Left_navy@yahoo.com

lina berkata...

zira - akak ada tag lagi :) sila rajin kan diri ekkk

Puan Isah berkata...

Salam..tgh blogwalking...dah follow puan :)

Salam Kenalan :)

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit