Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Jumaat, 30 September 2011

Gambar Lutfi di Hospital Pantai Ampang lagi








8 ulasan:

Mamamya berkata...

get well soon lutfi...dulu firas masuk wad pakej 3 hari 2 malam juga atas sakit yg sama macam lutfi...

smlm nak masuk sini x blh sbb 'malware detect'....alhamdulillah arini dah ok.... :)

Daddy Ziyyad berkata...

Alhamdulliah..harap makin sihat...

Selalunya dalam tempoh few months lepas kena bronchopneumonia ni, kena jaga jaga..paru2 masih tak kuat, mudah recurrent..elakkan tempat crowded kalau boleh

Cik Ina Do Do Cheng berkata...

semoga lutfi cepat sembuh ye. alo alo comelnya, masa main suka ye.

wifenavy berkata...

Tima kasih mamamya, daddy ziyyad (nasihat mu akan ku ingat) dan Cik Ina.. Lutfi ni tak tau masa bila sakitnya.. tau2 doktor soh refer hospital sebab darah putih dia dh byk sgt.. Main tetap main.. memang dialah hero kat wad tu.. dia jugak hero menangis time dr & nurse dtg bilik

lina berkata...

salam zira - darwisy pun pernah masuk hospital sbb yg sama...Semoga lufti cepat baik dan dilindungi ALLAH. Insya ALLAH

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor berkata...

Siannya.... semuga Lutfi cepat sembut....mamanya harap bersabar... semuganya dari Allah. Dia yang mengetahui atas segalanya.

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor berkata...

adui..... banyaknya salah ejaan.... sembut - sembuh.

semuganya - semuanya.

sori....

Cikgu Achique @ Ai berkata...

Akak, semoga luthfi cepat sembuh ye...Achik doakan dari jauh di Utara.

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit