Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Jumaat, 30 Oktober 2009

Dah bersawang

Dua tiga minggu ni, mood "Vitamin M" untuk up date blog dah datang.. tapi masih rajin berjalan2 ke blog rakan2.. Kesian lap top & printer kami... rasa2 nye dah seinci habuk hinggap.. agak nye dah bersawang pun.. Kalau sebulan lepas berebut lap top sebab bawak balik keje opis ke rumah.. pas raya ni masing2 dah penat.. siap kan keje di opis.. balik umah.. REHATTTT.. tak mau tengok lap top lagi.. kalau hubby penuh kan xtvt di GYM.. Aku lak gila nengok macam2 program TV.. Lupa kan jap ber FB, ber bloging dan segala2 berkaitan dengan ber tenet2 ni.. hakikat sebenar, bukan dah tak minat.. tapi HANGIN SATU BADAN bila coverage internet asik lembab giler (kena tukar broad band ke WIMAX dah kot..).. boring la beb.. buang masa, tertunggu2... N3 ni pun terpaksa guna kemudahan opis.. (wei.. lepas waktu opis la)... Tak pe la... pas ni kena tunggu semangat baru datang supaya rajin nak wat N3 baru..










2 ulasan:

Hajah Nafisah bt. Haji Md. Noor berkata...

selamat kembali berblog. lama takde cerita baru.

wifenavy berkata...

Tu lah.. tak tau masalah apa.. sama ada broad band coverage ke atau sendiri maleh nak up date.. he he

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit