Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Rabu, 16 Februari 2011

Citer Kami dalam Pa & Ma Mac 2011

Satu hari di pertengahan Januari, tetiba je x-coursemate teman yang selalunya bertanya kabar melalui fb men sms, bertanya kabar dan keje kat area mana.. di hujung2nya sms tu bertanyakan kabar si Kecik yang besar tu.. Pelik.. rupa2nye kawan ku si Journalist tu nak dapatkan input untuk 'content' majalah kat bawah ni..


Date linenya 26 Januari.. Air dah paras hidung baru ingat kat kawan ye... Masa terlalu singkat,.. Terpaksa bawa Ita ke rumah pengasuh Lutfi di MINDEF je (tu pun escape.. 1/2 jam sebelum time rehat dan masuk lewat 1/2 jam).. Sempat jumpa sekejap sangat.. tukar baju anak.. sembang sikit2 dan balik.. Semua input dah e-mel (point by point ) kepada Ita dua tiga hari sebelum tu.. pepandai la Ita edit... Journalist kan pandai mengolah ayat bagi sedap kan.. Maka jadi la artikel seperti tajuk di bawah..

Sila abaikan tudung dan muka yang tak ber touch up tu ye.. 

Kalau nak tau isi kandungan nya sila la beli Pa & Ma bulan Mac ye

7 ulasan:

puan tria yuzi berkata...

wahhhhhh...glamerlaaa akak nih...
xsabo nak g beli pa n ma...
congrates tau!!!

Mak Izz berkata...

wah... fofular sudah. tembamnye lutfi! omei... nt sy beli & baca.

lina berkata...

wow very interesting dear....ok akan ku beli pama..ada award utk zira...sila2 kan ye.

wifenavy berkata...

TQ2 sumer.. Glamer.. fofular ke???!! Lagi popular kalau dpt jd Tajuk utama dlm akhbar kot ngeh 2x

MAPPIAU berkata...

waaa kene terjah kedai pegi beli nanti nih hihihi

Cikgu Ibrahim berkata...

Nak beli majalah ni.

nba-Nur berkata...

Salam.. Syukur Alhamdulillah penantian akak telahpun berakhir.. Comel betul anak akak tu.. Doakan Nur juga ye..Terima kasih.

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit