Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Khamis, 9 Jun 2011

Catitan Berjadual

Bermula dari catitan ini.. dan sejak satu dua minggu ke belakangan ni sebenarnyer... WN tidak dapat ber on line secara rutin kerana tuntutan kerjaya... eee ceee wahhh.. dan tidak dapat ber on line selepas opis hour kerana home hour la pulak.. tak sempat nak bukak lappy pun sejak Lutfi dah melasak nih.. N3 yang keluar dari blog ni adalah di AUTOPUBLISH kan secara berjadual.. Mintak maaf andai ulasan yang ditinggalkan tiada balasan ye.. tak sempat la Achik..nak mengejar kerja2 sampai Julai nih!!! Pas tu bulan Pose.. Yes!!!! Leisure time.. Bulan pose.. sape pun tak leh kaco!!! Pas ni bole la JALAN2 kat BLOG kengkawan..

3 ulasan:

MAPPIAU berkata...

Kalau blogger bukan sepenuh mase nih memang tang mase tuh payah sikit kan.

Teratak Hami berkata...

Apa maksud "N3 yang keluar dari blog ni adalah di AUTOPUBLISH kan secara berjadual"??

Mamamya berkata...

majority n3 kat blog lia adalah autopublish....biasanya buat masa weekend or ada masa lapang...maklumlah byk urusan nak dibuat dgn heroin 2 org n sorang kmdo jr tu.....blm urusan r/tangga lagik...so kene balance lah.....bila hari2 biasa cuma bw ke umah kawan2 n jawab komen kat blog....jimat masa sikit....^____^

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit