Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Selasa, 23 November 2010

Lutfi ku di katakan...

Mak Chik nyer : Betul la Along.. cuba tengok betul2...
Staf kite : Puan, kalau sy cakap jgn kecik ati yer.. sebijik...
Hubby : Ayang, kalau dia tido ngiring.. memang nampak cam dia ler..  tak caye.. cube banding..

"
"
"
"

"
"
"
"


Ini ker??.. comel aper (nak senangkan hati)...

tak nampak sama pun... Tang PIPI dia kot..

3 ulasan:

AbbotCottage berkata...

Syiannn Lutfi, ada ke kata kita mcm SINCHAN, tapi kan mang sama la pipi tu...errr nak larik la..ekekkeke comeyyyyyyyyyyyyyy, shubit sket.

yott berkata...

waaa...comeii2

Ahliacikgukhairul berkata...

salam.. rasanya semua baby muka lebih kurang jekan.. my 1st daughter masa dia baby pun ada yg panggil dia sinchan.. hmmm.. cam nak kecik2 ati gak la.. susah2 kita bersalin then org gelar2 anak kita macam tu.. tp Alhamdulillah it's over now.. apapun kita bersyukur dgn anugerah dan amanah Allah ni..

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit