Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Isnin, 23 Mei 2011

Entry ke 100

Yes!!! Setelah tahun ketiga berblog
Hari ini ku umumkan bahawa Entry untuk hari ini adalah entry yang ke :
(citt.. orang len wat satu hari seratus entry.. ngko.. bertahun2 baru nak capai seratus)

Satu Ratus

sekali lagi....

ke 

SERATUS 



sekali lagi....

ke 

100

ye!!!

Yeay!!!!

Nak bagi 'Gift' skit kat Pembaca Blog ni la..
Tapi macammana ye!!!
mmmm
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
Okay
"
'
"
"
'
kepada
Sape-sape (follower la)
yang dapat snap / capture blog nih dengan
 Jumlah Paparan Halaman :
6534
6666 
dan
6789
sila buat Entry berkenaan bertajuk :
Entry Ke 100 Blog Wife Md Navy dan link kan ke Blog WN
pas tu maklumkan kat Komen Entry ni yer!!!
serta
link Entry anda..

..Sekian..
(betul ke kaedah WN nih.. kalo salah tolong maklumkan ye.. untuk penambahbaikan!!!)

5 ulasan:

LIPISLADY berkata...

Sallam Wife Navy,

Pengomen pertama entry ke 100 tak ada hadiah ke.

Akhirnya, dalam sibuk2 tu sampai juga ke angka 100 yee, tahniah. Terus berusaha lagi...

Comelnya Lutfi..geram nak gigit pipi yang tembam tu...

Mamamya berkata...

owhh..dah lama juga WN ada blog yerk...lia baru setahun jagung..heheheh...

alahai...x dapat lah capture nombor tue...tiada rezeki.... :D

Ryehanna berkata...

wah buat giveaway ni.. tp pagi ni jenguk baru paparan ke '6431'...

ape hadiahnye? heheheh

PakMail berkata...

Walaupun 3 tahun baru 100 entri asalkan entri itu ada kualiti dan menarik pasti orang singgah dan baca.

wifenavy berkata...

Okay sume2.. rerajin la jengok blog nih.. mana tau dapat snap paparan yang dikehendaki..

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit