Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Isnin, 30 Mei 2011

Jalan-jalan kat Pesta Buku

Tak de citer pun.. cuma nak masukkan dalam blog nih.. membuktikan WN gi Pesta Buku tahun ni!!!..

 Tak tau la rancangan apa nih.. Tapi ada Fitri TV3 kat booth Institut Terjemahan Negara

Rombongan bebudak sekolah.. tengah tunggu Cikgu / Bas Sekolah diorang sampai kot

Ni pulak.. penulis novel yang terkenal sekarang (tak tau nama pun).. kat booth Kedai Pink

gambo kabur.. yela pakai hp lama kan!!!

Jumpa la booth nih.. Booth yang sangat dikenali oleh kanak2.. Ana Muslim..
Bagus.. banyak bahan ilmiah untuk kanak2.. CD untuk baby (2 tahun ke atas) baru belajar pun ada

Ni la buktinya yer.. tercarik2 papan tanda kat PWTC yang menunjukkan WN antara pengunjung Pesta Buku setiap tahun

4 ulasan:

PakMail berkata...

Boleh tak terjumpa kita di sana ye.....

Saya kini dah tukar blog baru. Blog lama ada masalah dengan google.

Klik icon PakMail kalau nak singgah.

wifenavy berkata...

Okay Pak Mail dah follow

pB berkata...

Salam Perkenalan




terima kasih kerana sudi singgag blog pB

shaniza berkata...

Salam..
Seronok juga dpt pegi pesta buku. Byk aktiviti pembelajaran utk anak2.

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit