Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Jumaat, 22 April 2011

Oh...Anakanda ku.. Sekejapnye dah 8 bulan

  Alaa haii anakku.. cepatnya masa berlalu.. tak sempat /pernah puas Umi dan Abah kecapi setiap perkembangan tumbesarannya fizikal dan mental

25 Ogos 2010.. Terasa baru je abis berpantang

Umurnya seminggu

Umurnya sebulan.. gambar sejurus selepas bercukur


Dah nak masuk opis.. Umurnya 2 bulan

3 bulan : Dah start mengiring

4 bulan : Meniarap

5 bulan : Dah kenal orang..

6 bulan : Dah mengulat (orang menjalar) Lutfi ke depan macam ulat beluncas

7 bulan : dah angkat punggung.. dua minggu lepas dah dapat step merangkak

Dah pandai membebel (mambling - baba, dada) : dah tau lagu twinkle2 little star

dan cuba-cuba pegang berdiri

Sekarang... Yeay!!!!

6 ulasan:

lina berkata...

salam zira - send my kiss & hugs to him...iiii geram nya.

wifenavy berkata...

lutfi dah susut skit la k.lina.. Byk main, tido dh kurang, susu pun 4 kali sehari (tak sampai 5 oz).. Al-hamdulillah bab makan nestum & bubur laju skit

Mak Su berkata...

pengalaman yang menyeronokkan, tiada gantinya.

pegi pesta buku ker nanti?

Ryehanna berkata...

chubbynyer... geram tgk pipi labuh! :D

wifenavy berkata...

Mak Su.. Insya Allah pegi..
Ryehanna.. Ikut gen Abah dia kut.. kalau gen Umi dia tak la sebesar nih time baby

Suara Kalbu berkata...

Huk alohhhh.... tembamnya dia. Cute lak tu. Meh sini nak cubit pipi ...

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit