Pengikut

SYAIR

Buang pemisah kongsi nikmat

Sabtu, 30 April 2011

KPI tahun 2011

Bermula Februari 2011.. kebanyakan catitan yang disiarkan adalah N3 adalah telah dijadualkan.. Sebab tu la nampak cam konsisten je blog nih.. tapi... baru sampai bulan Mei nye N3.. dah tak de modal untuk dikongsikan bersama.. Berapa lama pulak la baru datang idea nih.. Harap2 lepas ni mencurah2 la idea untuk berciter bagi dikongsikan bersama.. lagipun start bulan Mei sampai Julai ni, management organizer dah penuh ngan aktiviti.. takut tak sempat nak berblog.. Nanti kang sepi balik la blog nih.. Cecita (KPI) tahun ni nak pastikan sekurang-kurangnya 10 entry sebulan.. tercapai ke idak nih.. Alaaa.. haii..

1 ulasan:

MAPPIAU berkata...

haaa tu die update blog pun ade KPI hihihi

Ya Hanana

Kena tahu juger la sesikit